Marhagulyásleves / Beaf goulash soup / Zuppa di Manzo all’ Ungarese bor / wine / vino: Villányi Portuguiser |
1 200 Ft 500 Ft / dl |
Tintahalkarikák Orlybundában, Mátrai saláta / Squash in Orly coat with Salad „Mátrai” / Calamaro Fritto in Pastella, Insalata „Mátrai” bor / wine / vino: Luigi Bosca Chardonnay |
1 490 Ft 600 Ft / dl |
Borjúpaprikás galuskával / Veal Stew with Noodles / Spezzatino di Vitello con Gnocchetti bor / wine / vino: Egri Cabernet Franc-Merlot |
2 890 Ft 600 Ft / dl |
Szarvascomb vadasan, zsemlegombóc / Deer hunt in „Vadas” sauce with bread dumplings / Arrosto di Cervo in Salsa alla Cacciatora con Gnocchi di Pane bor / wine / vino: Soproni Kékfrankos |
3 200 Ft 500 Ft / dl |
Gesztenyével, meggyel töltött palacsinta / Pancake stuffed with chestnuts / Crep con Puré di Castagne & Ciliegie bor / wine / vino: Tokaji Furmint |
900 Ft 800 Ft / dl |
Peroni Nastro Azurro |
750 Ft |
Birra Moretti |
850 Ft |
A SÉF AJÁNLATÁNAK ÁRA A 10% SZERVÍZDÍJAT NEM TARTALMAZZA!